Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

DOCUMENT DESTACAT: Fitxes tècniques per protegir la biodiversitat a l'agricultura

Divendres 25 Gener 2019 - 11:41

Les fitxes han estat editades per la Fundación Global Nature en el marc del LIFE Food & Biodiversity

El projecte LIFE Food & Biodiversity té per objectiu promoure la biodiversitat com a oportunitat estratègica per a la indústria agroalimentària. En el marc d'aquest projecte la Fundación Global Nature divulga la importància de la biodiversitat en el sector agrari mitjançant fitxes tècniques per a diferents sistemes productius. Concretament han elaborat 6 fitxes tècniques que, d'una forma resumida i esquemàtica, analitzen l'impacte de diverses pràctiques agrícoles en biodiversitat i proposen mesures i bones pràctiques per promoure-la i protegir-la. 

Les 6 fitxes es centren en els cultius més representatius de casa nostra, com ara les vinyes, les oliveres, el blat, les pastures, les verdures i hortalisses i la ramaderia (inclou producció làctica). Estan dirigides principalment a aquelles persones encarregades de la presa de decisions en els processos de disseny i desenvolupament de productes, gestió de la cadena de subministrament, qualitat del producte i aspectes de sostenibilitat en les empreses agroalimentàries.

Us animem a consultar les fitxes!
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies