Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Oferta de treball: responsable de projectes i educació ambiental

Dilluns 11 Febrer 2019 - 14:01

Aquesta oferta és convocada per l'Associació Aurora. 
 

Perfil
 
Es busca una persona llicenciada en enginyeria forestal, ciències ambientals, biologia o similar; amb experiència en els àmbits de l’elaboració de projectes de recuperació ambiental i d’intervencions en espais naturals, la comunicació i l’educació ambiental. Responsable de l’àrea de projectes i educació ambiental. Es busca una persona comunicativa amb capacitat directiva i d’organització autònoma. Imprescindible identificació personal amb la missió de l’entitat. Els objectius de l’organització són la protecció, la conservació i la millora del medi ambient; i la integració social i laboral de persones amb problemes de salut mental.
 
Funcions
 
- Participar en la planificació estratègica de l’entitat.
- Impulsar propostes, accions, campanyes, línies de treball i projectes d’emprenedoria social, propis de l’entitat, que contribueixin a garantir el flux regular d’activitat professional en l’entitat.
- Representar l’entitat davant de les diferents administracions públiques i d’altres organitzacions i entitats.
- Elaborar projectes de recuperació ambiental d’espais naturals i informes tècnics de les seves àrees de responsabilitat.
- Elaborar projectes i pressupostos de l’Àrea de Projectes, en coordinació regular amb l’Àrea de Producció.
- Recolzar tècnica i operativament a la responsable de l’Àrea Productiva.
- Realitzar tasques d’educació ambiental.
- Atendre als mitjans de comunicació i preparar els comunicats.
 
Requisits imprescindibles
 
- Llicenciat/da en enginyeria forestal, ciències ambientals, biologia o similar; amb experiència en els àmbits de l’elaboració de projectes de recuperació ambiental i d’intervencions en espais naturals, la comunicació i l’educació ambiental.
- Busquem una persona amb capacitat directiva i visió empresarial, comunicativa, i amb capacitat d’organització autònoma.
- Imprescindible identificació personal amb la missió de l’entitat.
- Vehicle propi.
 
Requisits no imprescindibles
 
Es valora que  el candidat/a col·labori o hagi col·laborat amb entitats socials.
 
Interessats adreçar el CV a administracio@associacioaurora.org

 
Comentaris
 1. Paula Rueda Torres ( 16/10/2020 11:11:30 )
  Al departament de RH de l'empresa:

  He tingut ocasió de veure l'oferta publicada a la pàgina web de l’empresa on sol·liciten una persona graduada en Ciències Ambientals.

  Em motiva especialment treballar en la seva empresa a causa del prestigi i renom que té en el sector, i estic capacitada per a cobrir el lloc que sol·liciten degut a la meva experiència professional com a tècnica de laboratori a l’empresa CECAM (Celrà), educadora ambiental al Museu de l'Aigua de Salt i com a tècnica de camp i assistent d'investigació en projectes de conservació i gestió de la fauna a Costa Rica. Sóc graduada en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona, la oportunitat d'haver estudiat a la UdG ha fet de mi una persona preparada per a desenvolupar tot el meu potencial en una feina nova així com a treballar en equip. 
  Paral·lelament, tinc experiència com a monitora de temps lliure, fet que m'ha aportat a aprendre a treballar en tot tipus de realitats i situacions. Em considero una persona empàtica, pacient i proactiva.

  M'encantaria mantenir una conversa amb vostè a la seva millor conveniència per a ampliar-li personalment la informació que li remeto. Per a això podrà localitzar-me amb facilitat en el número de telèfon 608461657 o per correu electrònic a paularuedato@gmail.com.
  A l'espera de les seves notícies, li saluda atentament,
  Paula Rueda Torres.
 2. Stanley Cole ( 22/08/2019 10:10:29 )
  Oferim fons de garantia a totes les persones al 3%, qualsevol persona interessada hauria de contactar amb nosaltres: donem préstec de 3.000 USD a 150.000,00 USD, correu electrònic zennitloanfirm@ (gmail.) com *******************************
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies