Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocatòria de projectes 2019 de la Fundació.cat

Dimecres 27 Febrer 2019 - 16:47

     
La Fundació puntCAT treballa per accelerar la transició digital en els territoris de parla catalana i per posicionar aquest àmbit territorial com a comunitat cultural digital, activa i pionera al mon. Amb aquesta finalitat, la present convocatòria d’ajuts té l’objectiu de finançar projectes amb contingut o estructura digital que tinguin ambició disruptiva, tracció col·laborativa o caràcter estratègic en com a mínim una de les següents àrees temàtiques:
a.1. TIC;
a.2. Llengua, Cultura i Societat;
a.3. Serveis i Infraestructures Estratègiques.
 
Objectius de la convocatòria
b.1. Desenvolupar solucions i serveis digitals que afegeixin valor als usuaris del domini puntCAT individualment i col·lectivament als membres de la Comunitat.cat;
b.2. Dinamitzar el Català a Internet;
b.3. Innovar en l’àmbit de les tecnologies digitals.
 
Participació i terminis
La convocatòria està dirigida a entitats o institucions públiques o privades, sense ànim de lucre, que:
c.1. Tinguin la seva seu en l’àmbit territorial del Català; i
c.2. Siguin propietàries d’un domini .cat i tinguin l’opció en els seus webs d’escollir continguts en Català.
 
Dotació econòmica
Es dotaran dues categories d’ajuts en funció de la seva durada. Els de durada d’un any podran tenir una dotació de fins a 50.000 € mentre que els de durada quadrimestral la tindran fins un màxim de 15.000 €. El nombre d’ajuts concedits per categoria dependrà del nombre de sol·licituds seleccionades i del límit pressupostat de 160.000 € pel total d’ajuts en aquesta convocatòria.

Com presentar-s’hi
Entre d’altres, caldrà presentar una memòria completa, amb historial/expertesa de l’entitat i del responsable del projecte, descripció i justificació de la proposta, àmbit d’aplicació, metodologia, full de ruta i cronograma, partenariats i subcontractacions, amb distribució de tasques, descripció del(s) producte(s) o servei(s) i de llur manteniment un cop finalitzat el projecte.
 
Data límit per presentar-s’hi: 28 de març del 2019
 
Per a més informació consulteu la web de la Fundació.cat

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies