Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Grup de Treball de Custòdia Fluvial es reuneix per planificar el 2019

Dijous 28 Febrer 2019 - 12:27

Enguany l'activitat del grup es centrarà en treballar per la consolidació dels convenis de custòdia fluvial. 

El passat 14 de febrer, 5 representants d'entitats que formen part del Grup de Treball de Custòdia Fluvial es van reunir a Barcelona. Durant la reunió es van tractar diversos temes d'interès. 
 

Per una banda es va fer repàs de l'aplicació dels convenis de custòdia fluvial. Els participants van exposar el funcionament dels convenis que tenen aprovats: les activitats que s'estan duent a terme en el marc d'aquests convenis, les reunions de seguiment que estan realitzant amb l'ACA i com presenten la memòria d'actuació per l'any següent. També es va fer repàs d'aquells convenis que encara no estan aprovats, ja sigui perquè encara s'estan tramitant o bé perquè no formen part de les conques internes de Catalunya. 

Per altre banda, en els darrers anys el grup ha estat coordinat pel Grup de Natura Freixe. Enguany ha deixat la coordinació. Al no sortir cap entitat interessada en agafar el relleu, i tenint en compte que les entitats valoren molt positivament la tasca que es realitza des del grup, es va acordar que enguany la coordinació s'assumiria des de l'equip tècnic de la XCT. Un cop acordat aquest punt, es va establir el pla de treball d'enguany. Per una banda es treballarà en el seguiment i millora dels convenis de custòdia fluvial amb l'ACA. Per altre, s'organitzarà una sortida tècnica vinculada amb la implementació d'aquests convenis, per poder mostrar sobre el terreny com estan funcionant.

Us mantindrem informats!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies