Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Els vostres acords ja formen part de l'Inventari de custòdia 2019?

Dijous 28 Febrer 2019 - 15:14

La data límit per fer-nos arribar els vostres acords és el 17 de març.
Aquest mes de febrer hem començat a actualitzar les dades d’acords de custòdia que tenen les entitats en finques del territori català. En paral·lel estem recollint informació dels nous acords.

L’inventari vol ser un recull de totes les iniciatives de custòdia que es porten a terme des de les entitats, amb l’objectiu de conèixer i difondre aquestes iniciatives arreu del territori, així com fer-ne un seguiment al llarg dels anys (des del 2003 s'elabora aquest recull).
 
L’inventari d’aquest any té l’objectiu de donar més visibilitat a la tasca de conservació que fan les entitats i remarcar la importància de la custòdia com a eina de conservació. Han participat a l’inventari membres de la XCT, associacions, fundacions, ajuntaments i altres institucions públiques que veuran plasmada la seva tasca en un informe i un conjunt de mapes i gràfiques. 
 
Complementàriament a l’inventari, es posarà en marxa un nou visor web que permetrà l’enllaç directe al web de les entitats de custòdia i, per tant, a les seves activitats i als seus productes i serveis. A més, es mostrarà en un mapa interactiu la superfície en custòdia a Catalunya, els espais naturals protegits, i també la ubicació de les entitats. Aquest aplicatiu també preveu la visualització d’estadístiques sobre els acords de custòdia en format gràfic.
 
Si teniu acords de custòdia i voleu aparèixer al VIII Inventari de custòdia del 2019, feu-nos-ho saber tot contactant amb en Guillem (gbagaria@xct.cat). Teniu temps fins el 17 de març!

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies