Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Vídeos destacats: suport internacional a la fusió XCT - XVAC

Dijous 28 Febrer 2019 - 16:39

En Brent Mitchell de QLF i diversos membres de l'ILCN ens donen el seu suport en la fusió XCT - XVAC.
 

Durant l'Assemblea Extraordinària del passat 19 de febrer, a l'inici de l'acte es van retransmetre 2 vídeos de suport a la fusió de professionals referents en la conservació cívica i privada a nivell mundial:


- Vídeo d'en Brent A. Mitchell, vicepresident sènior de custòdia a Atlantic Center for Environment (QLF), una ONG dels Estats Units,- Vídeo de diverses persones vinculades a la International Land Conservation Network (ILCN).


 
Més sobre...: fusio , xct , xvac , videos , suport internacional , ilcn
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies