Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Campanya de micromecenatge per la campanya "Arbres en peu de vida"

Divendres 1 Març 2019 - 11:35

Els diners recollits serviran per imprimir un conte relacionat amb l'espoli d'oliveres mil·lenàries. 
Al sud de Catalunya i al nord del País Valencià tenim uns arbres i un paisatge que representa un dels patrimonis naturals, històrics i culturals més importants del nostre país. El mar d'oliveres, amb els milers d'oliveres monumentals (mil·lenàries i centenàries) constitueix un paisatge agrícola que el pas dels segles gairebé no ha modificat i, per tant, testimoni de vida dels nostres avantpassats.

Un llegat de les generacions que ens han precedit que, malauradament en l'actualitat està en perill, arrasat per uns mercaders que no tenen cap escrúpol en arrencar aquests majestuosos arbres del territori que ha estat casa seva d'ençà de l'època dels romans.

Amb l'objectiu de divulgar aquesta problemàtica i aconseguir fons per seguir duent a terme la campanya de conscienciació, s'ha obert una campanya de micromecenatge per finançar la impressió del conte "Arrelades".

"Arrelades" és un conte per a xiquets i adults que narra una història de lluita per protegir unes oliveres que porten centenars d'anys arrelades a la terra, i ho fa a través d'una mirada intimista cap al vincle existent entre un home i una olivera, una història d'amistat on l'arbre esdevé per a l'humà company de jocs, mitjà de vida, refugi i indret de pau, mentre l'humà per la seva banda es converteix en cuidador, protector i defensor de l'olivera davant les agressions d'un sistema capitalista que no li importa res més que el diner.

Un conte il·lustrat per salvar les oliveres monumentals,
uns dels arbres més antics del planeta    

Podeu contribuir a la campanya de micromecenatge a través de la web de Verkami 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies