Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participem a una de les tertúlies organitzades per la Secció d’Estudis Rurals de la Institució Catalana d’Estudis Agraris

Dijous 11 Abril 2019 - 12:52

La tertúlia ens va permetre apropar-nos a una sèrie d'actors amb qui no solem tenir contacte directe. 
 
El passat 19 de març vam participar a la tertúlia mensual entorn del desenvolupament rural que organitza la Secció d’Estudis Rurals de la Institució Catalana d’Estudis Agraris. Aquestes tertúlies es desenvolupen en un ambient informal durant el transcurs d’un sopar.

Durant la tertúlia vam presentar la Xarxa per a la Conservació de la Natura i les seves tasques principals, fent èmfasi en l’eina de la custòdia del territori i les seves sinèrgies amb el sector agrari. També vam fer esment dels projectes relacionats amb el desenvolupament rural que actualment tenim en marxa. Finalment, vam debatre sobre l’esborrany de pla estratègic de la XCN, especialment sobre l’estratègia de priorització d’àrees per a la custòdia del territori i la conservació privada. A més a més, es van discutir algunes problemàtiques específiques que afecten la pagesia, sobretot a l’àrea del Delta del Llobregat.

A la tertúlia hi van assistir deu persones del món acadèmic, de l’administració i de la pagesia amb experiència en el desenvolupament rural, fet que ens va permetre apropar  a una sèrie d’actors amb qui no sempre tenim contacte directe. 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies