Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Acta d'entrega de la 2a edició del Premi Girbau "Natura i Societat"

Dijous 16 Maig 2019 - 13:07

El projecte premiat és “Xarxa d'Observadors Ambientals de la Conca del riu Gaià", de l'Associació Mediambiental La Sínia.
 
La Fundació Privada GIRBAU us convida a l’acte de lliurament del II Premi Fundació Privada GIRBAU “Natura i Societat”, el qual ha seleccionat el projecte guanyador:

 
“Xarxa d'Observadors Ambientals de la Conca del riu Gaià", de l'Associació Mediambiental La Sínia.


Durant l'entrega també es lliurarà un accèssit al projecte "FLUEIX" de l'Associació de Defensa i Estudi de la Fauna i Flora Autòctona (ADEFFA)

A continuació tindrà lloc la conferència “30 anys d'aprenentatge: natura, territori i persones”, a càrrec de Pere Josep Jiménez, coordinador del Grup de Natura Freixe, entitat guanyadora de la 1a edició d'aquest premi. 


L’acte tindrà lloc a l'Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu (Rambla Hospital 11), el proper dissabte 25 de maig a les 19h. Agraïm confirmar assistència a través de premifundaciogirbau@gmail.com, trucant al 93 886 61 35 (de dill a div de 9 a 17h) o completant el formulari online. Per a més informació consulteu la invitació.La 2a edició del Premi Fundació Privada GIRBAU "Natura i Societat"

El Premi Fundació Privada GIRBAU té per objectiu reconèixer iniciatives locals i ciutadanes en favor de la natura i la seva conservació. El Premi va néixer amb caràcter bianual i s’emmarca en la voluntat de la Fundació Privada Girbau de donar suport a aquelles entitats que treballen per a la protecció i millora del nostre patrimoni natural, des del compromís i la responsabilitat. I amb la convicció ferma que la millor manera de fer-ho és fomentant la participació de la societat, i la transmissió de valors de respecte i responsabilitat envers el medi ambient.

La secretaria tècnicad'aquest premi ha anat a càrrec de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN).
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies