Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

PUBLICACIÓ DESTACADA: "El papel de las entidades locales en la custodia del territori"

Divendres 17 Maig 2019 - 13:36

La publicació fa un repàs dels papers que poden tenir les administracions locals en els acords de custòdia. 
La Fundación Biodiversidad en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) ha publicat un nou material divulgatiu sobre la custòdia del territori dirigit tant als ajuntaments, diputacions, cabildos i consells insulars, com a les entitats de custòdia.  

La publicació reflecteix, de manera sintètica i aportant exemples, els diferents rols que poden jugar les entitats locals respecte a l'aplicació de la custòdia del territori.  També descriu els avantatges i beneficis que ofereix la custòdia del territori a les entitats locals i mecanismes de finançament. 

Podeu consultar la publicació a la web de la Plataforma de Custòdia


 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies