Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Busquem una persona voluntària per donar suport en l'administració de la XCN

Divendres 17 Maig 2019 - 17:30

Busquem una persona amb facilitats per la gestió de dades a l'àrea d'administració.
 
Què és la Xarxa per a la Conservació de la Natura -XCN?
La Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) és una organització sense ànim de lucre constituïda per entitats, institucions i empreses que tenen per objectiu la conservació del patrimoni natural i la biodiversitat del nostre país, principalment mitjançant la custòdia del territori i el voluntariat ambiental. La XCN creu en la necessitat i en l’oportunitat de capacitar la societat civil perquè pugui tenir un paper actiu i directe en la conservació del territori.

La XCN està registrada a Catalunya i es va constituir el març de 2003 a Vic, on té la seu.A més, la XCN és una entitat Declarada d’Utilitat Pública (ordre INT/3558/2006 del 26 d'octubre).

El passat 19 de febrer del 2019 es va celebrar una Assemblea Extraordinària on es va aprovar la fusió amb la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC). Degut a això, ens cal actualitzar les bases de dades i ajuda en les tasques administratives que tot aquest procés comporta. 

Què pots aportar?
Busquem una persona amb facilitats per la gestió de dades, interès en l’àmbit de la comunicació per tal de contactar via e-mail o telèfon amb les entitats membres / col·laboradores, i motivació pel medi ambient i la conservació de la natura.

On es durà a terme el voluntariat?
El voluntariat es farà a les oficines  de la Xarxa per a la Conservació de la natura  de Vic, ubicada al  C. Sagrada Família, 7 oficina dins el campus
 
Aquelles persones interessades podeu contactar amb nosaltres a info@xct.cat, tot enviant-nos aquesta fitxa adjunta.


Més sobre...: administracio xcn , voluntariat
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies