Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nova incorporació a la XCN

Dimecres 19 Juny 2019 - 13:44

En Miquel s’incorpora a la XCN principalment en el marc del projecte Ruralization
En Miquel és llicenciat en Economia i Administració i Direcció d’Empreses (UPF), estudis complementats amb un màster en Relacions Internacionals (IBEI), fruit d’un innocent i sincer interès per conèixer les causes polítiques de la pobresa, a nivell local i global. Un viatge a l’Àfrica el va portar a interessar-se en particular per la problemàtica de l’accés a la terra i la política agrària, àmbits que va poder estudiar a fons en el marc dels projectes del grup de recerca en desenvolupament rural de la UAB (DRUAB), i que encara avui són focus d’atenció en els seus estudis de doctorat.

Professionalment, ha complementat la participació en estudis i projectes de recerca amb tasques d’administració, finançament, gestió, desenvolupament organitzatiu i planejament estratègic en entitats sense ànim de lucre, però també en l’Administració pública i en el sector privat, sovint en el marc d’una activitat de consultoria per compte propi. Quan els estudis i la feina li han permès, ha cultivat un inquiet i variat esperit musical, però també verdures ecològiques en una petita finca familiar al Priorat, entre altres aficions.

En Miquel s’incorpora a la XCN principalment en el marc del projecte Ruralization, finançat pel programa H2020 de la Unió Europea, amb l’objectiu de dissenyar polítiques innovadores en l’àmbit del desenvolupament agrari i rural, alhora que compatibles i potenciadores de les estratègies de conservació de la natura en general, i de la custòdia del territori en particular.  
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies