Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El proper dissabte 29 es realitzarà una jornada de voluntariat i es presentarà el projecte al Pantà de la Foixarda

Dijous 20 Juny 2019 - 13:28

Encara sou a temps a apuntar-vos!
En el marc del projecte “INFRAESTRUCTURA VERDA I CUSTÒDIA URBANA: contribuint a l’adaptació de les ciutats al canvi climàtic” que coordina la XCN, el proper dissabte dia 29 es durà a terme una jornada de voluntariat al Sot del Pantà de la Foixarda per tal de contribuir a la millora de la biodiversitat d’aquesta finca que gaudeix d’un acord de custòdia entre l’Ajuntament de Barcelona i les entitats Paisatges Vius i Associació Hàbitats. A més a més, s’exposarà el projecte realitzat, que es va iniciar al juliol de 2018, i es donaran a conèixer alguns dels valors naturals d’aquest espai.

La jornada s’iniciarà a les 10h amb la presentació de les entitats involucrades en el projecte, els valors naturals i el potencial de l’espai, i els detalls sobre la prova pilot de custòdia urbana que s'ha dut a terme i el paper d’aquestes iniciatives en l’adaptació de la infraestructura verda al canvi climàtic. Després es realitzaran tasques de millora de l’espai, com són la construcció de caixes niu per a ocells i de refugis per a eriçons, i l’adequació i neteja d’algunes zones de la finca. La jornada finalitzarà a les 13h. Degut a les característiques de l’espai, la inscripció es limita a 25 persones.

Les actuacions que es realitzaran durant la jornada de voluntariat i d’altres que ja s’estan realitzant en aquesta finca són algunes de les que recull el pla de gestió de l’espai, que es focalitza en el foment de la biodiversitat i l’adaptació al canvi climàtic.

Aquest projecte, que finalitza el 30 de juny, compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad a través de la convocatòria de canvi climàtic.
 
En aquest enllaç trobareu més informació i com inscriure's.


 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies