Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

VIDEOS DESTACATS: els serveis ambientals i l'economia social i solidària

Dimecres 24 Juliol 2019 - 16:36

A continuació trobareu 4 vídeos que mostren la tasca de les entitats. 
 

En el marc del projecte “Els serveis ambientals i l’economia social i solidària”, impulsat per la Fundació Ent i l'Associació Naturalistes de Girona, s'han produït diferent material audiovisual per tal de donar a conèixer diferents experiències i iniciatives del territori que vinculen serveis ambientals i economia social.

S’han identificat 8 experiències d’associacions, fundacions i diferents tipus de cooperatives, de 4 sectors d’activitat: conservació i estudi, agroecologia, gestió forestal i ecoturisme. A continuació trobareu els vídeos elaborats. Esperem que siguin del vostre interès!


Conservació i estudi, amb l’experiència de l’Associació Mediambiental La Sínia i la Fundació Emys.
 


Agroecologia, amb la cooperativa de treball Arran de Terra, dedicada a la dinamització local agroecològica, i Biolord, cooperativa rural que comercialitza pomes produïdes en zones de muntanya.
 


Gestió forestal, amb l’experiència de Bosquerols, cooperativa de treball dedicada a la gestió forestal propera a la natura i que comercialitza productes lligats al bosc, i Idària, una cooperativa d’inserció que presta serveis lligats a la gestió forestal.
 


Ecoturisme, amb l’experiència del Grup de Natura Freixe, una associació amb una llarga trajectòria en la gestió de la reserva natural de Sebes de Flix, i que actualment realitza activitats ecoturístiques lligades al coneixement de l’espai natural i el territori, i la Fassina de Jafre, un equipament turístic del parc natural del Garraf.
 
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies