Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Rebrotem: una iniciativa en favor de les zones cremades per l'incendi de la Ribera d'Ebre

Dijous 25 Juliol 2019 - 11:29

Volen arribar als 250.000€ recaptats per poder disposar dels fons necessaris per a les persones afectades per l’incendi, per repensar el model de vida rural i treballar per l’equilibri territorial a Catalunya. 

Rebrotem és una iniciativa de gent del territori que ha decidit activar-se amb l’objectiu de promoure la solidaritat en situacions d’incendis forestals arran del passat incendi forestal de La Torre de l’Espanyol. El seu objectiu és ser un espai de promoció de totes les activitats solidàries que es facin i, a la vegada, treballar conjuntament per dignificar i reduir danys en la pagesia i la ramaderia així com en el territori, repensant el model de paisatge, vida rural, comarca i país.

Una de les primeres iniciatives que han promogut és la campanya de micromecenatge a través de la plataforma Goteo. Les primeres accions que es duran a terme amb la recaptació es destinaran a la reconstrucció de les explotacions agrícoles amb caràcter d'urgència col·laborant estretament amb els afectats i les administracions públiques. Posteriorment, activaran altres iniciatives relacionades amb la reforestació, conscienciació i divulgació, entre d'altres.
 
De moment ja porten casi 80.000 € recollits. Si vols col·laborar amb la iniciativa, visita la pàgina de Goteo a través de la qual es canalitzen els donatius. 

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies