Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nova estudiant en pràctiques a la XCN

Dijous 26 Setembre 2019 - 12:51

L'Aicha estarà a la XCN durant 1 mes ajudant a administració. 
Em dic Aicha. Tinc 26 anys.

He  realitzat un curs a l’INTAC sobre Activitats de gestió administrativa Nivell 2, que té una durada de 9 mesos. En el marc d’aquest curs, estic fent les practiques a la Xarxa  per a la Conservació de la Natura, on hi estaré 1 mes (80 hores). M’alegra molt l’oportunitat que tinc, ja que puc portar en pràctica els coneixements adquirits. A la vegada, és una bona oportunitat per conèixer la feina que es fa en aquesta organització.

El meu objectiu, un cop finalitzat el curs, és tenir més oportunitats el món laboral, seguir-me formant i créixer com a professional. 
Més sobre...: estudiant , practiques , administració
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies