Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Cicle de jornades ‘Viu el voluntariat ambiental a Barcelona’

Dijous 26 Setembre 2019 - 21:54

S'han organitzat 7 jornades de voluntariat obertes a tothom!   

Aquesta tardor 2019 impulsem el voluntariat ambiental a Barcelona!

Per tal d’apropar el portal del voluntariat ambiental a la ciutadania i a tothom qui pugui estar interessat en participar amb les entitats ambientals, aquesta tardor 2019 realitzarem diverses accions.

Per una banda, oferirem una xerrada mensual a diferents centres cívics i aules ambientals de Barcelona, per donar a conèixer les oportunitats de voluntariat ambiental d’arreu de Catalunya. A cada xerrada ens acompanyaran dos entitats diferents per poder donar veu als seus projectes participatius, com per exemple les recollides i identificació de residus de l’entitat Surfrider, o les accions de conservació de l’entorn natural de Collserola amb l’entitat Collserola Verda.A més d’aquestes xerrades informatives, hem organitzat en col·laboració amb 7 entitats de la ciutat un cicle de jornades obertes de voluntariat ambiental per oferir la possibilitat a tothom qui pugui estar interessat en conèixer de prop, i a la pràctica, la tasca de les entitats ambientals.

Aquestes jornades, que tindran lloc principalment en cap de setmana entre setembre i desembre, volen apropar a la ciutadania de l’àrea metropolitana diferents problemàtiques ambientals, i com cada entitat hi fa front a través de les seves accions: des de l’alimentació amb accions en contra del malbaratament alimentari, amb la participació en horts comunitaris, o la conservació del medi marí i terrestre, amb la recollida de residus, l’eliminació de flora invasora, o la restauració ecològica de diferents indrets naturals propers a la ciutat de Barcelona.

Aquestes activitats són organitzades per Surfrider, Som Natura i Espai Gardenyes, Depana, l’Aula Ambiental del Bosc Turull, Collserola Verda i el Consorci del Parc Natural de Collserola, i l’Associació Hàbitats.Per més informació consulta la web de voluntariatambiental.cat sobre com participar a les xerrades o les jornades de voluntariat

Aquestes activitats compten amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Per més informació escriure a oficinavoluntariat@xvac.cat (o ppuy@xcn.cat).
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies