Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nova publicació de la UICN “Directrices para áreas bajo protección privada”

Divendres 8 Novembre 2019 - 15:25

La guia inclou diverses bones pràctiques agrupades sota 34 principis i 12 casos d'estudi d'arreu del món. 

La UICN ha publicat aquest passat octubre una guia molt complerta amb directrius sobre com gestionar àrees sota protecció privada (APP) amb la finalitat de garantir la seva conservació de forma eficaç i a llarg plaç. La guia també inclou reflexions relacionades amb mecanismes de finançament.
 
 Les orientacions estan dirigides principalment a responsables de el disseny de polítiques públiques i professionals vinculats amb les APPs.
 
La publicació ofereix orientacions sobre els aspectes relacionats amb l'establiment, la gestió i el lliurament d'informes d'APPs, i inclou principis i bones pràctiques amb exemples extrets de diverses parts de món. Concretament la guia inclou diverses bones pràctiques agrupades sota 34 principis. També es presenten 12 casos d'estudi de diverses parts de món que proporcionen detalls sobre les bones pràctiques aplicades en cada cas.
 
Tot i que és possible que no totes les orientacions siguin aplicables a tots els contextos socials, polítics i econòmics, aprendre de les millors pràctiques d'altres parts de món i pensar en com aplicar-les a escala local o nacional pot donar llums sobre com millorar les condicions de les APPs, per potenciar les oportunitats que ofereixen i, d'aquesta manera, augmentar les probabilitats d'èxit de la conservació privada.

Podeu descarregar la guia a la web de l'UICN
 
Més sobre...: guia , publicacio , uicn , directrius
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies