Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Monografies sobre la llei de voluntariat

Divendres 8 Novembre 2019 - 15:27

Es poden consultar online 6 monografies que engloben tots els aspectes a tenir en compte per aplicar correctament la llei de voluntariat a les entitats. 
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies publica 6 monografies sobre la Llei del voluntariat i de foment de l’associacionisme. Amb la voluntat que les entitats poguessin encarar de manera efectiva els diferents aspectes obligatoris de la Llei del voluntariat, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) ha impulsat l’elaboració d’unes monografies que expliquen pedagògicament els drets i deures de la Llei.

Les monografies -que s’adrecen sobretot a entitats mitjanes i petites- a banda del compliment normatiu, aborden aspectes de millora, creixement i oportunitat i han estat elaborades per entitats del sector amb la participació de tècnics de la DGACC. A continuació trobareu el llistat de monografies publicades.

La llei de voluntariat pas a pas
A més, des de la XCN estem impulsant l'aplicació de la Llei de Voluntariat entre les entitats ambientals. Per assolir-ho, vam realitzar 2 webinars formatius. Els podeu consultar a continuació: 
Si alguna entitat vol realitzar alguna consulta concreta sobre la implementació de la llei de voluntariat, pot contactar amb la Paula (ppuy@xcn.cat).

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies