Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

XV Premis Fundació BBVA a la Conservació de la Biodiversitat

Dijous 30 Gener 2020 - 15:57

   
Els Premis Fundació BBVA a la Conservació de la Biodiversitat pretenen reconèixer i incentivar la tasca de les organitzacions conservacionistes, les institucions i els organismes que desenvolupen polítiques o funcions de conservació mediambiental, així com la de professionals de la comunicació que contribueixen amb el seu treball a protegir el patrimoni natural.

MODALITATS

Es contemplen tres modalitats de premis:
- Premi Fundació BBVA a la Conservació de la Biodiversitat a Espanya
Reconeix l'execució de projectes, polítiques i / o actuacions particularment significatives de conservació i protecció d'hàbitats, espècies o ecosistemes a Espanya, que hagin estat conclosos abans de al 31 de desembre de 2019

Hi haurà un sol premi dotat amb 250.000 euros, un diploma i un símbol artístic.

- Premi mundial Fundació BBVA a la Conservació de la Biodiversitat. Hi haurà un sol premi dotat amb 250.000 euros, un diploma i un símbol artístic.

- Premi Fundació BBVA a la Difusió del Coneixement i Sensibilització en la Conservació de la Biodiversitat a Espanya. Reconeix les tasques de difusió a la societat de el coneixement mediambiental i la sensibilització sobre la importància de la conservació de la mateixa, a través de la publicació d'articles, monografies, materials multimèdia o llibres de divulgació; l'elaboració, edició o presentació de reportatges i documentals; el comissariat i disseny d'exposicions; o la posada en marxa d'activitats en qualsevol canal de comunicació (premsa, ràdio, televisió, cinema, documentals i Internet), que hagin estat conclosos abans de al 31 de desembre de 2019.

Hi haurà un sol premi dotat amb 80.000 euros, un diploma i un símbol artístic.


QUI S’HI POT PRESENTAR

Persones jurídiques, públiques o privades, sense ànim de lucre i amb seu a Espanya, que compleixin els següents requisits:
   - Estar legalment constituïdes amb anterioritat a l'any 2018.
   - Tenir com a objectiu la realització d'activitats relacionades amb la conservació de la biodiversitat i el medi ambient.


DATA LÍMIT PER PRESENTAR-S’HI

31 de març del 2020


En edicions anteriors s’han premiat organitzacions com:
- La Fundación Naturaleza y Hombre pel seu projecte per protegir l’Oest Ibèric (edició 2018)
- L’Asociación de Naturalistas del Sureste (ANSE) per la seva contribució a la conservació del litoral mediterrani (edició 2017)
- El Grupo para la Rehabilitación de la Fauna Autóctona y su Hábitat (GREFA) per la seva contribució a la recuperació del voltor negre (edició 2016)
- La Fundación Global Nature per a la seva contribució a la recuperació d’aiguamolls d’Espanya (edició 2013)
- WWF pel seu enfocament innovador en la conservació de la biodiversitat (edició 2012)
- La Fundación Oso Pardo per la seva notable contribució a la recuperació de l’ós (edició 2011)


Per a més informació sobre com presentar-s’hi consulteu la web del Premi i les bases. També podeu contactar amb premios@fbbva.es per a qualsevol dubte o aclariment.
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies