Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

S'organitza un Cicle de Custòdia a Terres de l'Ebre

Dijous 12 Març 2020 - 15:25

El cicle consta de diverses activitats, totes elles enfocades a promoure la custòdia del territori. 

El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO), a través del seu projecte Custòdia per Desenvolupament, organitza el Cicle d’Eines pels Municipis. Es tracta d’un cicle de jornades que servirà per apropar idees suggerents, casos reals i oportunitats que la conservació de la natura pot oferir als municipis. Unes jornades adreçades a persones tècniques del món local i d’entitats de custòdia del territori i representants polítics d’institucions locals.

La programació inclou tres propostes de caràcter divers. Una visita de camp i dues jornades (una a la comarca del Baix Ebre i l’altra a la del Montsià). El cicle vol que el públic a qui es dirigeix vegi les oportunitats de la custòdia del territori i de com tenir una governança més alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) recollits a l’Agenda 2030. La primera de les jornades va tenir lloc el passat 3 de març. Va consistir en un viatge de familiarització (FamTrip) en el que es van visitar 2 experiències de custòdia municipal (una a Sant Celoni i una altre a Vilanova i la Geltrú). Va comptar amb un total de 20 persones procedents de diverses administracions del Baix Ebre i Montsià.

La següent jornada serà el 31 de març. Estarà centrada en mostrar eines i experiències que permetin garantir el finançament estable per la conservació de la natura. Finalment, l’última jornada del cicle serà el 5 de maig i tractarà sobre iniciatives de salut i natura des de l’administració local.Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies