Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Inscripcions obertes a l'UCM 2020

Dijous 12 Març 2020 - 15:20

D'aquí al 6 de juny queden 85 dies. Una primavera que ha de passar, amb la recuperació de la vida quotidiana post coronavirus. Amb l'UCM a punt.
Fer esport en espais naturals on no hi ha massificació, és una activitat que ajuda físicament i psicològicament.  L'Ultra Clean Marathon ho sap, i recull la connexió entre esport, salut i medi ambient.

Les inscripcions a l'UCM estan obertes.

Els equips ja poden organitzar-se. Poden ser entre 2 i 12 persones, i decidir si córrer la cursa íntegrament, o en trams de 10 km, fent relleus. Durant aquestes setmanes es pot dissenyar l'estratègia esportiva adequada a cada grup, que pot contemplar fins i tot algun tram caminant. La inscripció ja es pot fer ara, però hi ha temps fins al 22 de maig per a detallar els noms de cada membre de l'equip.
Convidem a la creació d'equips de persones aficionades al córrer com grups d'amics o companys de feina. I convidem també les empreses que vulguin esponsoritzar els equips dels seus treballadors i treballadores.

Solidaritat
L'Ultra Clean Marathon és més que una cursa, és més que una cursa a la natura, és més que una cursa de plogging: també és una cursa solidària per la natura. Cada equip participant farà una donació d'un mínim de 600 €, que anirà a una de les entitats ambientals que actuen per la conservació de la natura a Catalunya.
Els equips poden conèixer projectes i entitats a través del dossier d'entitats,  i seleccionar-ne un. Tenen temps fins al 6 de maig poden fer les aportacions, que poden aconseguir a partir de donatius personals, organitzant accions benèfiques, o aconseguint un espònsor.

El Dorsal Verd: per qui té ganes de participar, però no pot córrer
És la inscripció pensada per a aquelles persones que volen fer un donatiu a una de les causes ambientals que formen part de l'UCM però no volen córrer.
Per fer-ho, també cal entrar a l'apartat d'inscripcions, i a comentaris informar que s'opta per la opció de Dorsal Verd. El donatiu també ha de ser a partir de 600 € i es podrà beneficiar de la desgravació fiscal corresponent.

 
Més sobre...: ultra clean marathon , cursa , causes
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies