Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

VIDEO RECOMANAT. L'ecofeminisme davant l'emergència climàtica

Dijous 12 Març 2020 - 16:45

El vídeo correspon a una conferència realitzada per la Yayo Herrera a l'UAB. 
 

El passat 3 de març, a la UAB, l'antropòloga i activista Yayo Herrero va realitzar la conferència "L'ecofeminisme davant l'emergència climàtica". Aquest acte va estar organitzat dins de l'any institucional de la UAB dedicat a l'emergència climàtica, així com dins de la commemoració del Dia Internacional de les Dones Treballadores.


 

Herrero és antropòloga, enginyera tècnica i educadora social. Ha compatibilitzat la seva tasca com a docent amb l'activisme ecofeminista. És professora de la Universidad Nacional Española a Distancia i és vicepresidenta de la fundació FUHEM, cofundadora de la cooperativa Garúa i coordinadora del Centro Complutense de Estudios e Información Medioambiental. Va ser també coordinadora confederal d'Ecologistes en Acció entre 2005 i 2014.

És autora de diversos llibres sobre ecologia social i altres aspectes socials, com ara La vida en el centro. Voces y relatos ecofeministas (Libros en Acción), coescrit amb Marta Pascual i María Gonzánez Reyes, La gran encrucijada. Sobre la crisis ecosocial y el cambio de ciclo histórico (Libros en Acción) o Ecologismo: una cuestión de límites (Encrucijadas), i ha participat en obres col·lectives com ara ¡Espabilemos! Argumentos desde el 15-M o Decrecimientos (tots dos editats per Catarata).

 
Més sobre...: video , ecofeminisme
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies