Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Dimecres 6 Maig 2020
Des de fa més 20 anys l'Associació mediambiental La Sínia és clau al territori del riu Gaià, que discorre de la Conca de Barberà a l'Alt Camp i el Tarragonès. Parlem amb Andrea Córdoba, coordinadora de voluntariat de l'entitat.

Dijous 12 Març 2020
D'aquí al 6 de juny queden 85 dies. Una primavera que ha de passar, amb la recuperació de la vida quotidiana post coronavirus. Amb l'UCM a punt.

Dijous 31 Octubre 2019
A les comarques gironines l'Ass. La Sorellona treballa per la preservació dels ecosistemes aquàtics. Connectar la natura amb les persones és un dels seus objectius prioritaris, i per això el voluntariat juga un paper important per l'entitat. Parlem amb Núria Canals, tècnica de voluntariat i coordinadora dels campaments de natura.

Dijous 26 Setembre 2019
El projecte ha permès obtenir valoracions sobre com hauria de ser un protocol de recollida de residus adaptat a la realitat litoral catalana.

Dijous 25 Juliol 2019
Coneixem el Grup Ecologista de El Vendrell i el Baix Penedès de la mà del seu president Ricardo Collado, i del seu projecte a l'espai litoral de Les Madrigueres.

Feed RSS de notícies